10

Jan

Januari

Januari

Veel mensen starten de nieuwjaarsdag met goede voornemens, om het jaar fris en goed te beginnen. Zo besluiten velen bijvoorbeeld om meer te gaan sporten of te stoppen met roken. Daarom zou je januari ook wel de maand van de goede voornemens kunnen noemen. Heb je ook goede voornemers voor 2023? Veel succes met bereiken van jouw doelen!

REGULAIRE LESSEN

Na deze mooie periode van feest, met veel eten en genieten is het tijd om weer te starten met alle capoeira activiteiten. Volgende week woensdag 11 januari vindt de eerst les van het jaar plaats. Leuk om elkaar weer te zien! We hebben er veel zin in!

MUZIKALITEIT

Berimbau, atabaque of pandeiro. Het maakt niet uit wat je wilt leren. Net als vorig jaar gaan we weer iedere vrijdag een moment besteden aan de muzikaliteit van capoeira. Iedereen is welkom vanaf 18:30 uur bij BBS Boschveld.

Verjaardagsroda

Lang zal die leven! Op 29 januari is Anum jarig. Om zijn verjaardag te vieren organiseren we een capoeira roda. Na de roda gaan we samen een hapje eten en drinken. Dat is ook een mooi moment om bij te kletsen. Vrijdag 27 januari is iedereen welkom vanaf 18:15 uur bij de BBS Boschveld. Het feest duurt tot 21 uur. Tot dan!

Wil je a.u.b. informeren of jij ook komt? Dan kunnen we rekening houden met eten.

By anum|Nieuws|0 comment

Leave a Comment