01

Feb

Februari

Het is net februari maar de zon stort zich al uit over het bos en de winter rukt zich los van de bomen. De dagen worden langer al. Al is het ook een klein beetje. Elk beetje brengt ons voet voor voet weer naar het lieve voorjaar tegemoet. Bij capoeira zijn we blij en houden het vrolijk met bewegen en muziek erbij. Op deze manier maken we pret en plezier.

CARNAVAL RODA

Carnaval is meer dan een festival, het is een feest van vreugde. Om deze intense ervaring optimaal te benutten, organiseren we een capoeira roda waarbij iedereen in kostuum kan komen om te dansen, spelen en muziek maken. Wij zullen starten om 18 uur met een gezamenlijke opwarming en dan de Roda. Deze activiteit duurt tot 20 uur en vindt plaats bij de BBS Boschveld in Den Bosch.

HET FESTIVAL

De 12e editie van het festival ‘capoeira um instinto do corpo’ wordt van vrijdag 14 tot zondag 16 april in de stad Den Bosch gehouden. Zoals elk jaar beloof dit capoeira weekend uniek te worden met veel muziek en bewegen. Ook de capoeira doop – de Batizado –  en koordwisseling  -Troca de corda- vinden plaats in dat weekend.

Programma

  • Vrijdag 14 april Opening
  • Zaterdag 15 april Street capoeira, workshops en rodas
  • Zondag 16 april Batizado en Troca de cordas

Save the date!

MUZIKALITEIT

Berimbau, atabaque of pandeiro. Het maakt niet uit wat je wilt leren. Net als vorig jaar gaan we weer iedere vrijdag een moment besteden aan de muzikaliteit van capoeira. Iedereen is welkom vanaf 18:30 uur bij BBS Boschveld.

By anum|Nieuws|0 comment

Leave a Comment