22

Aug

Juli

Juli is voor veel mensen de maand van ontspanning en rust. Dit komt omdat de zomervakantie en de bouwvak midden in deze maand vallen. Naast vakantie moet er natuurlijk ook nog hard gewerkt worden. Voor de boeren met vee is juli dan ook een hele belangrijke maand. Juli staat ook in het teken van sport. Doordat om de vier jaar de WK ook in juli wordt gehouden. Dus nog even doorzeten met de capoeira training.  

INSTINTO CAPOERIA BBQ

Anum heeft voor zijn verjaardag (29 januari) een Braziliaanse BBQ gekregen van de hele groep. De BBQ is gepland op zaterdag 8 juli. Het zal superleuk zijn als jullie allemaal aanwezig kunnen zijn. Voor meer info over tijd, locatie en benodigdheden, neem contact met Koen Vandenput op 0628371101.  

CAPOEIRAA IN HET PARK

Het is lekker weer buiten en daarvan willen we profijt maken. In de maanden juni en juli gaan we iedere woensdagavond buiten trainen in het park. Iedereen is welkom vanaf 20:15 uur bij het Prins Hendriks park in Den Bosch. We ontmoeten elkaar bij de pompstation Esso aan de Van Grobbendonkklaan

LAATSTE LESSEN VAN HET SEIZOEN

De regulaire lessen lopen tot week 29. Zoals iedere keer zullen we buiten een capoeira activiteit houden om daarna gezellig met elkaar wat te eten en drinken. Breng ook wat lekkers mee.
  • Rosmalen woensdag 19 juli van 16:00 tot 17:00 uur bij het Strand Groote Wielen
  • Zaltbommel woensdag 19 juli van 18:00 uur tot 20:00 uur Bij Tijningen Plas (de put) (kinderen en volwassenen).
  • Den Bosch vrijdag 21 juli van 18:00 uur tot 20:00 uur bij het Engelen meer (kinderen en volwassen)

ZOMERSTOP

Tot bij de capoeira   Na een seizoen vol bewegen, muziek en plezier stopt het voor ons jammer genoeg even hier. Maar geen getreur, de grote vakantie staat voor de deur. Hopelijk een periode met veel zon en dan in september terug naar capoeira als het is begon!   Fijne vakantie alvast!  

CAPOEIRA SEIZOEN 2023/2024

 
By anum|Nieuws|0 comment

Leave a Comment