22

Aug

Juni

Juni is een heerlijke maand voor de moestuin. Naast het planten en oogsten kan er ook nog volop gezaaid worden. Daarom wil ik met jullie over het spreekwoord ‘dat wat je zaait, is ook wat je kan oogsten’ hebben. Zullen we er profijt van maken om deze maand meer liefde, meer vrede, meer vriendschap, meer gezonde leefstijl en uiteraard meer capoeira te zaaien, zodat we van een jaar vol positiviteit kunnen genieten!  

WEDSTRIJD 

De kinderactiviteit Ubuntu is verplaatst naar het volgend trainingsseizoen omdat veel ouders niet op die datum kunnen. Er is een enquête via de WhatsApp groep gedeeld met daarop wat datum. We vragen je om te laten weten op welke dag(en) je zult kunnen zodat we op het best moment kunnen deze activiteit in planen.  

CAPOEIRAA IN HET PARK

Het is lekker weer buiten en daarvan willen we profijt maken. In de maanden juni en juli gaan we iedere woensdagavond buiten trainen in het park. Iedereen is welkom vanaf 20:15 uur bij het Prins Hendriks park in Den Bosch. We ontmoeten elkaar bij de pompstation Esso aan de Van Grobbendonkklaan

GYMZAAL ROSMALEN TIJDELIJKE BUITEN GEBRUIK

De gymzaal troubadour in Rosmalen is tijdelijk buiten gebruik i.v.m verbouwing. In de maanden juni en juli worden deze kinderlessen gegeven in de Sportfoyer De Hazelaar bij kortenhorstlaan 6 te Rosmalen. De tijd blijft dezelfde 16:00 tot 17:00 uur.  

INSTINTO CAPOEIRA BBQ

Anum heeft voor zijn verjaardag (29 januari) een Braziliaanse BBQ gekregen van de hele groep. De BBQ is gepland op zaterdag 8 juli. Het zal superleuk zijn als jullie allemaal aanwezig kunnen zijn. Voor meer info over tijd, locatie en benodigdheden, neem contact met Koen Vandenput op 0628371101.  

ZOMERSTOP

In de hele maand augustus stoppen we i.v.m met zomervakantie!
By anum|Nieuws|0 comment

Leave a Comment