Workshops

Wilt u voor uw school, organisatie, evenement, sportdag, bedrijfsevent een originele en fantastische activiteit?
 
Ontdek hoe een van onze workshops een invulling kan geven aan uw organisatie. Deze workshops zijn geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 

Voor de CKW of sportdag op uw school, recreatie bij BSO’s, bedrijfsevent, feest en festival, hebben we een perfect workshop die goed sluit aan uw thema en wensen. Ook het niveau van de workshops is gericht aan de doelgroep.
 
Onze workshops zijn gegeven door ervaren docenten en de entertainer van uw gasten staan voor ons centraal.

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVEND OFFETE AAN!

  Geef je naam op (verplicht)

  Je e-mailadres (veplicht)

  Onderwerp

  Het bericht

   
  We bieden uw verschillende workshops hieronder de meeste gevraagde workshops:
   

  Capoeira workshop

  Capoeira is een Braziliaanse mix van, acrobatiek, dans, gevecht en muziek. Capoeira kan gezien worden als een culturele of sportieve activiteit. Capoeira is goed voor je conditie, lenigheid, coördinatie, creativiteit en muzikaliteit. En het is heel leuk!
  Capoeira is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Vraag snel een workshop aan!

   

  Maculelê workshop

  Dat is een braziliaanse dans die ontstaat door een combinatie van de inheemse en afro-braziliaanse cultuur waarbij houten stokken worden gebruikt tijdens de dans. Maculelê is super leuk om te doen en is ook geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Vraag snel een workshop aan!

   

  Capu-fit Workout

  Dat is een aangepaste crossfit de gebruik maakt van de capoeira bewegingen als basis. Haal de max van je lijf met de fantastisch workout. Naast je conditie Capu-Fit help je bij je balans, coördinatie, reactievermogen en kracht.

  Vraag snel een workshop aan!

   

  Percussie Workshop

  Brazilië is wereldwijd bekend door zijn verschillende ritmen. De brasilianse percussie wordt tijdes de carnaval in Brazilië gespeld en zorgt voor een energiek sfeer waarbij men niet stil kunnen blijven.

  Vraag snel een workshop aan!

  Samba Workshop

  Gedans door mannen en vrouwen in kostuums samba is ook een van bekendste kenmerken van Brazilië. Met sensuele moves dansen mannen en vrouwen op de ritmen van de samba muziek.

  Vraag snel een workshop aan!

   

  Enkele referentie: